Prodej rodinného domu 6kk s garáží v Hrušovanech nad Jevišovkou

Cena:  9.700.000 Kč
vč. provize RK a právního servisu
nebo na hypotéku za 41.778 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Znojmo
Město: Hrušovany nad Jevišovkou
Ulice:

posun vlevo
Hrušovany_nad_Jevišovkou_000.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_001.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_002 uprava.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_005.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_006.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_007.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_008.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_009.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_010.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_011.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_012.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_014.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_015.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_016.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_017.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_018.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_019.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_020.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_021.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_022.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_023.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_024.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_025.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_026.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_027.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_028.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_059.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_061.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_062.jpg Hrušovany_nad_Jevišovkou_065.jpg
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Glanc REAL servis s.r.o.

Glanc REAL servis s.r.o.

Příkop 843/4, Brno-Zábrdovice, 602 00
tel: 605253660, mobil: 774489500
e-mail: kolblova@glancreal.cz, www: www.glancreal.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Silviana Kölblová

telefon: +420774489500
e-mail: kolblova@glancreal.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 24009
aktualizováno: 29.4.2024 3:40

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Exkluzivní příležitost koupě krásného, prostorného rodinného domu v obci Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo. Celý dům prošel kompletní, velmi zdařilou a vkusnou rekonstrukci: zateplení domu vč. střechy, nová fasáda, střešní krytina, střešní okna zn. Velux se zatemňovacími roletami, krovy, rozvody vody a odpadů, nová elektřina, rozvody topení, omítky, podlahy, obě koupelny vč. sanity, bezpečnostní vstupní dveře, interiérové designové dveře vč. obložek, nová plastová okna vzor dub, okenní žaluzie parapety, Prosvětlený, prostorný, moderně zařízený rod. dům s dispozicí 6kk stojí na vlastním pozemku o CP 345 m2 a UP 213 m2. Dispozice: vstup do domu se zádveřím, pracovna, ... Pokračování popisu zakázky >>od vchodu do domu nás provází krásné obložení stěn přírodním kamenem, dominantou přízemí je velkoryse řešená kuchyně s luxusní KL na míru vč. vestavených spotřebičů zn. Siemens, z prostorné kuchyně projdeme do obývacího pokoje. Kouzlo této propojené místnosti kuchyně a obývacího pokoje podtrhuje vstup na terasu s okrasnou zahrádkou s příjemným posezením, na které díky jihovýchodní orientací svítí slunce celý den. K veškerému komfortu v přízemí domu přispívá prostorná koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a umyvadlem, toaleta je samostatně. V přízemí domu se dále nachází další pokoj, šatna, technická místnost, kde je plynový kotel zn. Baxi zajišťující vytápění domu a ohřev TUV, pračka se sušičkou, místnost pro uložení věcí. Z obývacího pokoje nás zavedou schody do podkroví domu se dvěma klimatizačními jednotkami, nachází se zde tři samostatné pokoje, ložnice s vlastní koupelnou, šatnou a vstupem na terasu. prostorný dětský pokoj s přilehlou šatnou a pokoj pro hosty, samostatná toaleta. Velkou výhodou je vlastní garáž pro jedno auto s dálkovým ovládáním automatického zavírání vrat zn. Hermann, nabíjecí stanice Wallbox pro elektromobily a další jedno parkovací místo na pozemku. Pro uložení sezónních věci je skvěle řešený úložný prostor nad garáží. Na pozemku jsou dva přístavky a to zahradní domek pro uskladnění nářadí a zděná dílna pro kutily, kde je voda, odpad a WC. V domě na podlahách je položena vinylová pokládka, v patře plovoucí podlaha, v chodbě a koupelnách keramická dlažba. Dům se prodává vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, úložnými prostorami na míru v koupelnách a šatnách. Velmi praktické a moderní dispoziční řešení všech prostor s velmi vkusným až luxusním vybavením splňuje veškeré nároky nynější doby. Hrušovany nad Jevišovkou jsou malé město v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, 26 km východně od Znojma, 5 km od hranic s Rakouskem a 13 km do termálních lázní Laa an der Thaya. Vzdálenost do Brna je 50 km cca 40 minut cesty autem. Obec Hrušovany nad Jevišovkou disponuje nejen kompletní občanskou vybaveností, (MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, lékaři, lékárna, pošta) ale i výbornou možností sportovního vyžití. Pro více informací kontaktujte realitní kancelář.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha213   Stavneuvedeno 
Elektřina220/380  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnasprchový kout i vana  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěne  Parkovištěano 

Energetický štítek D

počet zobrazení 64x

Další nemovitosti tohoto prodejce