Znojmo, pronájem bytu OV 2+kk, 47 m2, novostavba, balkon – byt

Cena: 11 856 Kč/měsíc
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Znojmo
Lokalita: Znojmo
Ulice: Vídeňská třída
PENB: G
Aktualizace: 28.06.2024 18:22
Číslo zakázky: 5272Z047
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 47 m2 se nachází v novostavbě bytového domu s výtahem. Chopte se příležitosti stát se prvním nájemníkem v tomto zbrusu novém bytě.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s toaletou, předsíně, komory a balkonu. Byt se pronajímá nevybavený, je osazen novou kuchyňskou linkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži, vlastní venkovní stání a sklepní kóji.

V bytovém domě se nachází více volných jednotek o dispozicích 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk. Každý byt se liší výměrou, orientací oken a velikostí balkonu. Zájemce má možnost si vybrat byt dle svých preferencí. Celková výše měsíčního nájmu se liší v závislosti na dispozici bytu a výměry. V ceně nájmu je započítán úklid společných prostor a údržba okolí domu. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G.

Byty jsou k nastěhování přibližně od poloviny srpna.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.
Realitní makléř:

Patrik Kiš
tel: 420778525757

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 13 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop