Prodej pozemku pro bydlení, 900 m2 - Vranov nad Dyjí

Cena: 2 550 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 10 982 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Vranov nad Dyjí
Aktualizace: 07.06.2024 10:54
Číslo zakázky: IETB100902
Výměra pozemku: 900 m2
Kanalizace: ano
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost získat pozemek pro stavbu Vašeho vysněného domu v malebném městečku Vranov nad Dyjí.
Tento 900 m2 rozlehlý pozemek u lesa se nachází ve vyhledávané klidné části města, které je známé svou krásnou přírodou a historickými památkami.
Na pozemku se nachází přípojka vody a elektřiny. Přípustné využití pozemku dle platného ÚP:
Umístění individuálních rekreačních chat, rekreačních domků a chalup a staveb potřebných pro tyto činnosti a aktivity, přípustné jsou komunikace a parkoviště pro obsluhu území, rozptylové prostory, plochy pro rekreační sport, zeleň.
Zástavba do 1 NP + podkroví a výšky 7 m. Zastavěná plocha rekreačních objektů ve stabilizovaném území i zastavitelné ploše do 50 m2. Koeficient zastavění stavebního pozemku bude max. 20%. Případná vyšší intenzita ve stabilizovaných plochách je respektována. Minimální výměra stavebního pozemku v ploše staveb pro rodinnou rekreaci bude 600 m2, výjimečně v odůvodněných případech může být stavební pozemek menší. Na parcele jsou v současné době náletové dřeviny, které je možné odstranit, nebo po prořezávce využít solitérní stromy jako příjemné zastínění části pozemku. V blízkosti pozemku se nachází autobusová zastávka a studánka s pitnou vodou.
Pozemek je umístěn v klidném, slunném prostředí u lesa ve vyhledávané lokalitě Lančovské zátoky, k níž se dostanete lesní cestou (cca 250 m), kde koupání je po celé léto v čisté, nezávadné a prohřáté vodě. Jste rybářským nadšencem? Členové rybářských svazů mohou lovit na vyhlášeném pstruhovém revíru Dyje 14, okolí pláže i všech zátokách Vranovské přehrady; loví se kapr, cejn, bolen, štika, candát, úhoř, sumec. Krásná okolní příroda nabízí hojný počet turistických stezek i cyklistických tras různých obtížností. Chodíte rádi po lese a sbíráte houby? Za příznivých klimatických podmínek se lesy v okolí Vranova nad Dyjí stávají houbařským rájem.
Máte-li rádi pohodu ve spojení s nádhernou přírodou, tento pozemek je pro Vás tou správnou volbou.
Realitní makléř:

Martina Fottrová
tel: 420727867846

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 65 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop