Prodej, Pozemky - zahrady, 0 m2 - Únanov

Cena: 2 500 000 Kč
Informace k ceně: cena k jednání
Financování:na hypotéku za 10 767 Kč měsíčně
Druh: zahrady
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Únanov
Aktualizace: 21.11.2023 22:02
Číslo zakázky: MZ230052
Výměra pozemku: 2456 m2
Prodej unikátní zahrady v blízkosti obce Únanov ve Znojmě je jedinečnou příležitostí. S bezproblémovým příjezdem osobním autem po zpevněné cestě nabízí tato rozlehlá oáza klidu, ideální místo pro vaši vlastní zahradní idylu.

S celkovou výměrou 2.456 m2 tato zahrada nejenže okouzlí svou rozlehlostí, ale také svým praktickým vybavením. Připojení na elektřinu a vrtaná studna s čerpadlem zajišťují dostatek vody pro závlahu celé zahrady a pro využití v přilehlé chatě. Ovocné stromy a keře, které ozvláštní vaše pobyty na zahradě, rostou ve velmi udržovaném prostředí.

Dva moderně řešené skleníky rozšiřují možnosti pěstování a poskytují prostor pro rostliny citlivější na klimatické podmínky. Půda této zahrady je zvláště úrodná, což vám umožní dosáhnout vynikajících výsledků při pěstování rostlin a zeleniny, ale také možnost pěstování exotických plodin.

Nabídka zahrnuje také podsklepenou chatu s obytným podkrovím, která poskytuje zastavěnou plochu 41 m2. Přidanou hodnotou je pergola s posezením a krb s udirnou, které vytvářejí příjemné místo pro odpočinek a společenská setkání.

Tato nemovitost je situována v klidné lokalitě, což zajišťuje maximální soukromí a klid pro vaše chvíle a útěk před civilizací. Možnost rozdělení zahrady na více částí nebo individuální seberealizace vám umožní plně využít potenciálu této rozlehlé zahrady.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento zelený klenot v blízkosti obce Únanova – místo, kde se splní vaše zahradní sny a každodenní život získá nový rozměr.
Realitní makléř:

Michal Zacha, Bc.
tel: 420773605905

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 524 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop