Prodej mobilního rekreačního objektu pro celoroční využití, 37 m2 - Znojmo

Cena: 2 600 000 Kč
Financování:na hypotéku za 11 198 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Znojmo
PENB: G
Aktualizace: 03.06.2024 10:41
Číslo zakázky: MZ24096
Stav: výborný
Výměra pozemku: 37 m2
Postaveno z: dřevostavba
Komfortně vybavený a zajímavě dispozičně řešený mobilní dvojdomek s možností propojení, kde vám vznikne celkem 37 m2 podlahové plochy, kde ke každému náleží také prostorná terasa a celková dispozice 4+kk nebo v případě rozdělení (viz fotodokumentace) dva apartmány, každý o dispozici 2+kk a dvě samostatné terasy.

Toto vše nabízí tento montovaný zateplený modulový dům k celoročnímu využití, který je nabízen včetně kompletního zařízení a vybavení.
Součástí základního zařízení domku je moderně vybavená kuchyňka, koupelna se sprchovým koutem a sociální zařízení, obývací část s posezením, ložnice a terasa.

Nyní je k vidění v Novém Šaldorf ve Znojmě, kde je využíván ke krátkodobému ubytování, jako apartmánový dům.
Po jednoduché instalaci jej lze bezproblémově převézt na vámi určené místo.
Pak už jej stačí pouze usadit na zpevněný povrch nebo betonové patky a napojit na elektřinu, vodu a odpad a plně využívat dle vašich představ. Možnost využití této velmi zajímavé montované stavby je nepřeberné množství, ať už jako zahradní domek, celoročně obyvatelný rodinný dům, kanceláře nebo chalupa uprostřed louky.
Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Realitní makléř:

Michal Zacha, Bc.
tel: 420773605905

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 50 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop