Prodej rodinného domu 164 m2, pozemek 1060 m2, Vrbovec - Hnízdo

Cena: 7 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 34 413 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Vrbovec
PENB: G
Aktualizace: 19.04.2024 13:54
Číslo zakázky: 00152
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 164 m2
Obytná plocha: 115 m2
Výměra pozemku: 1060 m2
Postaveno z: dřevostavba
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Hledáte moderní a prostorný domov v klidné lokalitě s rychlým přístupem k rakouským hranicím? Představujeme vám exkluzivní samostatně stojící bungalov v části obce Vrbovci-Hnízdě, který vás okouzlí svým promyšleným designem a slunnými prostory.

Dům o dispozici 4+kk byl postaven před třemi lety. Pozemek se pyšní rozlohou 1060 m2, z čehož zastavěná plocha je 164 m2 a podlahová plocha obytných místností dosahuje 115 m2.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná předsíň, která vede do elegantně řešené chodby s vestavěnými skříněmi. Z této chodby je přístup do každé neprůchozí místnosti v celém domě. Jsou tu dva podobné pokoje, třetí pokoj nabízí vstup na zahradu, takže je vhodný jako ložnice nebo pracovna. Společenskou místnost domu tvoří kuchyně, jídelna a obývací pokoj, kde je přichystán komín na budoucí krb pro milovníky útulných večerů. Odtud je vstup na terasu, která je předchystaná na zimní zahradu. Dále je tu jedno samostatné WC, technická místnost a koupelna, kde je jak vana, tak sprchový kout a další WC. Dům je ideálně vyřešen, aby tu měl každý své soukromí a komfort.

Vytápění je podlahové a o teplou vodu pro celou rodinu se postará 140 l bojler. Dům je navržen s ohledem na maximální využití denního světla je vybaven moderními technologiemi, včetně kamerového systému a zavlažování zahrady, ovládaných přes mobilní aplikaci. Součástí je i garáž s možností parkovat i před ní. Do garáže se dá vejít i z terasy. Půda nabízí opravdu spoustu místa k úložnému prostoru.

Pozemek je vybaven nádrží na dešťovou vodu. Místo běžné kanalizace zde najdete ekologické řešení s jímkou a čističkou, které je téměř bezúdržbové. Příprava na klimatizaci je již hotová ve všech místnostech, stačí jen dokončit instalaci. Exteriér domu bude brzy doplněn o betonové oplocení a bránu, které zajistí vaše soukromí, a o jezírko, které podtrhne jedinečnou atmosféru tohoto místa.

Nenechte si ujít šanci vstoupit do domu, kde každý detail byl pečlivě promyšlen pro vaše pohodlí a spokojenost. Tento bungalov je dokonalým místem pro ty, kteří hledají harmonii moderního bydlení a klidu přírody.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.
Realitní makléř:

Adam Osička
tel: 420725359685

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop