Strachotice, RD 4+2, možnost rozšíření, komerční využití, hospodářské stavby – rodinný dům

Cena: 3 850 000 Kč
Financování:na hypotéku za 16 582 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Strachotice
PENB: G
Aktualizace: 30.07.2024 14:28
Číslo zakázky: E1419Z003
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 200 m2
Obytná plocha: 160 m2
Výměra pozemku: 611 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům na okraji obce Strachotice. Dům ve tvaru písmene L má celkovou podlahovou plochu 158 m2 je rozdělen na dvě části. První část tvoří bytová jednotka o dispozici 2+1, která sloužila k bydlení, druhou částí tvoří prostor, který byl v minulosti využíván k podnikání jako maloobchodní prodejna.

Vstupem do obytné části vejdeme do kryté verandy, která z vnitřní strany kopíruje tvar domu. Obytná část domu je tvořena samostatnou kuchyni, dvěma pokoji, koupelnou a samostatnou toaletou. Komerční část domu má vlastní vstup z ulice a tvoří ji dvě velké místnosti, místnost s přípravou na kuchyni, chodba a koupelna s toaletou.

Na pozemku se dále nachází hospodářské stavby, které kolmo navazují na dům a vytváří tak téměř uzavřený dvůr. Z poslední otevřené strany dvora se dostaneme na zahradu domu, která je přístupná z ulice, díky tomu má budoucí majitel možnost vybudovat nájezd s parkovacím stáním či garáží.

V současné době je vydáno stavební povolení na zastavění vstupu do komerční části objektu, díky čemuž může z celého objektu vzniknout rozsáhlý rodinný dům o dispozici 5+1. Nemovitost nabízí více možností využití, budoucí majitel má možnost dům přestavět na dvě bytové jednotky, nadále využívat komerční jednotku jako prodejnu či kontaktní místo a nebo vytvořit další bytovou jednotku v půdních prostorech domu.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z tohoto důvodu je uvedena třída G.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.
Realitní makléř:

Milan Daberger
tel: 420773756720

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 147 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop