Prodej chalupa 4+1 - Stálky

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, včetně provize, včetně právního servisu,
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Stálky
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 09:07
Číslo zakázky: 00560
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 335 m2
Výměra pozemku: 1092 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Exkluzivně Vám připravujeme do nabídky chalupu rozprostírající se na pozemku o rozloze 1577m2 v malebné a klidné obci Stálky, nacházející se 12 km jihozápadně od Vranova nad Dyjí a v těsné blízkosti hranic s Rakouskem. Nemovitost je určená k rekreaci i k trvalému bydlení, nicméně vyžaduje celkovou rekonstrukci.

Pokud Vás okouzlila Jižní Morava, můžete zde realizovat své sny a vybudovat si pěknou venkovskou chalupu s prostornými pokoji . Také dostatečně rozlehlý pozemek si můžete upravit dle svých potřeb, aby se Vám zde skvěle bydlelo nebo jen odpočívalo , protože díky uzavřenému pozemku zde můžete najít absolutní soukromí, klid a načerpat tak energii do dalších dnů.

Chalupa je napojena na kanalizaci, elektřinu a vodu ze studny. V levé části domu jsou 2 místnosti, kuchyň , koupelna s toaletou a chodba, následuje průjezd a v pravé části se nachází další 2 pokoje, kde majitel již započal oklepávat staré zdivo. Na obytnou část do tvaru L navazuje dílna a hospodářské místnosti. Ve dvoře naproti hospodářské budově je k dispozici samostatná stavba o ZP 65m2, která sloužila jako garáž a sklad.

Zaujala Vás nemovitosti? Kontaktujte mě, ráda Vás domem provedu. Těším se na Vás.
Realitní makléř:

Monika Cabáková
tel: 420734333146

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 99 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop