Prodej rodinný dům 4+kk s garáží a zahradou, 392 m2 - Nový Šaldorf-Sedlešovice

Cena: 8 590 000 Kč
Financování:na hypotéku za 36 997 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Nový Šaldorf-Sedlešovice
Ulice: Slunečná
PENB: G
Aktualizace: 23.05.2024 13:19
Číslo zakázky: MZ24086
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 84 m2
Výměra pozemku: 392 m2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nenáročné bydlení s nízkými náklady na provoz, dokonalá dispozice, moderně řešený interiér, prostorná terasa s výhledem do okrasné zahrady, garáž a tři parkovací stání, tak toto vše můžete mít s touto námi nabízenou nemovitostí, která stojí ve velmi oblíbené lokalitě Nový Šaldorf - Sedlešovice ve Znojmě.

Dům, který byl zkolaudován před osmi lety, stojí v řadové zástavbě, v poklidné ulici, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Dispozice domu je 4+kk se dvěmi toaletami, technickou místností, šatní místností a garáží s celkovou podlahovou plochou 115 m2. Celková plocha pozemku je 392m2, kde před domem nabízí dvě parkovací stání 52m2, zastavěná plocha 84m2 a zahrada 256m2, která je přístupná i ze zadní části, kde je možné zaparkovat i jedno osobní auto. Vytápění domu je podlahové elektrické a nebo také krbovými kamny na tuhá paliva. Celkové měsíční náklady na provoz domu jsou 3.000Kč.

V přízemí se nachází vstupní chodba se schodištěm, toaleta s umyvadlem a menší technická místnost pod schody, dominantou je pak obývací pokoj s jídelní částí a kompletně zařízená kuchyňská linka. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu s posezením s pergolou. V horní části se nachází tři ložnice, samostatná šatna a opravdu prostorná koupelna vybavena rohovou vanou, sprchovacím koutem, toaletou a prostorem pro pračku a sušičku.

I když se jedná o řadový rodinný dům, je zde zachováno soukromí z obou dvou sousedních stran a lze si tak v poklidu a soukromí užívat příjemných chvil na okrasné zahradě.

Pro více informací a případnou prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře.
Realitní makléř:

Michal Zacha, Bc.
tel: 420773605905

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 96 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop