Prodej rodinné domy, 160 m2 - Nový Šaldorf-Sedlešovice, ul. Barevná

Cena: 8 490 000 Kč
Informace k ceně: cena k jednání
Financování:na hypotéku za 36 566 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Nový Šaldorf-Sedlešovice
Ulice: Barevná
PENB: G
Aktualizace: 06.06.2024 16:23
Číslo zakázky: IL24028
Stav: výborný
Výměra pozemku: 300 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Hledáte krásné bydlení v žádané lokalitě? Tak by tato nabídka mohla být pro vás ta pravá.
Nabízíme příjemné bydlení s nízkými náklady na provoz, dokonalou dispozici a moderně řešený interiér.
Dále prostornou terasu s hliníkovou pergolou a s výhledem do okrasné zahrady, garáž a parkovací stání. Tak toto vše můžete mít s touto námi nabízenou nemovitostí, která stojí ve velmi oblíbené lokalitě Nový Šaldorf - Sedlešovice ve Znojmě.

Dům, který byl zkolaudován před 15 lety, stojí v řadové zástavbě na ulici Barevná, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.
Dispozice domu je 4+1 s garáží s celkovou podlahovou plochou 160 m2. Plocha pozemku je 300 m2.
Vytápění domu je řešeno plynovým kombinovaným kotlem a je zde jak podlahové vytápění, tak i radiátory. Dále je zde možnost v obývací místnosti nainstalovat krbová kamna.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba se schodištěm, vstup do garáže, toaleta s umyvadlem a dominantou je pak prostorný obývací pokoj s jídelní částí a kompletně zařízenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je dále vstup na prostornou terasu s posezením pod hliníkovou pergolou.
V horní části se nachází tři ložnice s klimatizací, samostatná šatna a prostorná koupelna vybavena rohovou vanou, sprchovacím koutem i toaletou.

Plusy tohoto pěkného domu jsou klimatizace a stínící rolety v horní části domu, prostorná půda na uložení věcí, kamerový systém pro větší bezpečí, prostorná garáž a okrasná zahrada s novou hliníkovou pergolou.

I když se jedná o řadový rodinný dům, je zde zachováno soukromí z obou dvou sousedních stran a lze si tak v poklidu a soukromí užívat příjemných chvil na okrasné zahradě.

Pro více informací a případnou prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře.
Realitní makléř:

Ivo Lorenc
tel: 420604284295

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 44 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop