Hrabětice, RD 4+kk, po rekonstrukci, 129m2, pergola, zahrádka - rodinný dům

Cena: 4 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 21 104 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Znojmo
Lokalita: Hrabětice
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 07:21
Číslo zakázky: V1348B066
Stav: výborný
Výměra pozemku: 207 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Představujeme Vám příležitost stát se majiteli úžasného rodinného domu 4+kk o podlahové ploše cca 96 m2 , který prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Tento jedinečný dům se nachází v malebné obci Hrabětice.

Kompletní rekonstrukce - každý detail byl pečlivě promyšlen a realizován tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost.
Moderní a plně vybavená kuchyň, která byla vyrobena na míru, obložky a dveře Sapeli.
Vinylová podlaha s podlahovým vytápěním & tepelné čerpadlo - užijte si pohodlí a efektivitu moderních technologií, které zajistí optimální klima po celý rok.
Pozemek 209 m2 s pergolou 16m2 a zahrádkou 62m2 - ideální prostor pro relaxaci, zábavu.
Bazén - představte si luxusní koupání ve vlastním bazénu s možností ohřevu vody přes tepelné čerpadlo – to vše v soukromí Vašeho domova.
Možnost ponechat vybavení - domluvte se na ponechání stávajícího vybavení a ušetřete čas i peníze.

Obec Hrabětice se nachází na jihovýchodě okresu Znojmo při hranici s rakouskou spolkovou zemí Dolní Rakousko, poblíž železniční trati do nedalekého Hevlína. Žije zde 877 obyvatel. Uprostřed obce, která je rovinatá, se nachází obecní úřad i zdejší kostel sv. Antonína, naopak na západě katastru obce při katastrální hranicí se sousedním Šanovem se nachází místní hřbitov. Najdeme zde ZŠ pro 1. stupeň, restauraci, poštu i potraviny.

Tento rodinný dům není jen obyčejným bydlením - je to místo, kde se budou psát nové příběhy, kde se budou slavit životní úspěchy a kde najdete klid po náročném dni. Nechte se okouzlit atmosférou a pohodou, kterou tento domov nabízí.
PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Těšíme se na Vás.
Realitní makléř:

Radek Novák, Ing.
tel: 420778525758

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 38 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop